Janna

Al van jongs af aan heb ik twee grote passies: persoonlijke groei en beweging.

Als hoog-sensitief persoon zocht ik al op jonge leeftijd plekken op voor persoonlijke groei. De vraag die in mij leefde was: hoe kan ik mij ontspannen met alles wat er in de wereld en in mijzelf gebeurt? Door het volgen van stilteretraites, allerlei workshops op het gebied van lichaamswerk, meditatie en emotioneel werk, heb ik jarenlange praktijkervaring en kennis opgedaan over hoe je je als mens op een gezonde manier kunt verhouden tot je emoties, spanning of stress, en al het andere dat er in je leeft.

Ik heb altijd veel gedanst. Onder andere heb ik lessen gevolgd in Jazzballet, Klassiek ballet, Release & Hawkins techniek, Contactimprovisatie en Authentic Movement. Steeds meer ging mijn aandacht uit naar beweging in combinatie met aandachtig aanwezig zijn in het lijf. Hierop aansluitend heb ik verschillende periodes Tai Chi beoefend. Daarnaast ben ik sportinstructeur, en geef ik groepslessen in pilates en yoga.

In de Authentic Movement lessen van Armand van den Hamer, waarin ook met Butoh werd gewerkt, kwamen persoonlijke groei en beweging voor mij samen. Zijn werk gaf meer verdieping en mogelijkheden dan de bewegingslessen die ik tot dan toe had gehad. Zijn lessen lieten mij ervaren dat het lichaam spreekt en richting geeft en precies weet wat het nodig heeft om tot ontspanning te komen. De technieken uit zijn werk vormen de basis voor mijn lessen.

Proefles

Strippenkaart

Pakket van 4 lessen: €100,- (te gebruiken binnen 6 maanden)